Medisch Beweegcentrum

Maak een afspraak

Kwaliteit

(Enig erkende fysiotherapie pluspraktijk te Budel)

De praktijk heeft kwaliteit hoog in het vaandel en werkt en denkt innovatief. Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn binnen de praktijk staan geregistreerd in het wettelijke BIG register en in het Keurmerk (Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten). De praktijk is HKZ en Plus gecertificeerd. Deze keurmerken bieden een basisgarantie voor kwaliteit en de praktijk wordt hierdoor door de meeste zorgverzekeraars erkend als voorkeursleverancier.

Het Medisch Beweegcentrum is  in Cranendonck de grootste leverancier van zorg op gebied van Bewegen voor. U krijgt gegarandeerde kwaliteit en goede zorg tegen een aantrekkelijke prijs.

Op 28 juni 2011 werd het Medisch Beweegcentrum op de strenge kwaliteitseisen van de HCA audit positief beoordeeld. Hiermee mogen we ons tot de top 200 praktijken van Nederland rekenen.Ons Medisch Beweegcentrum is bijzonder trots op dit certificaat en het daarmee verwerven van het predikaat PlusPraktijk (voorkeursleverancier voor de meeste zorgverzekeraars). Alleen met een zeer goed team met gekwalificeerde therapeuten is het behalen van dit resultaat mogelijk. Elke 2 jaar vindt er opnieuw een toetsing plaats, waarvan de laatste in oktober 2019 wederom met goed gevolg is uitgevoerd. Genoeg redenen om trots te zijn.

Sinds 1 januari 2017 neemt de fysiotherapiepraktijk deel aan “Zinnige Zorg” van VGZ, waarbij de beste zorg aan patiënten wordt geleverd.
Het Centrum voldoet aan alle zeer strenge kwaliteitseisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden, de bedrijfsvoering is aantoonbaar op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. Onze praktijk levert aantoonbaar doelmatige zorg op.
Al deze maatregelen die onze praktijk zich voortdurend oplegt staan ten dienste van de hoogst mogelijke kwalitatieve zorg aan de individuele patiënt.

Wij zijn aangesloten bij:

 • Keurmerk Fysiotherapie

 • Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

 • FsyioTopics

 • Parkinsonnet

 • Claudicationet

 • NVMT: Nederlandse Vereniging voor Manueel Therapie

 • NVFL: Nederlandse Vereniging voor Lymfedrainage

 • NVHT: Nederlandse Vereniging voor Hand Therapie

 • Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie (VHVL)

 • Vereniging FyNeOn (Fysiotherapie Netwerk Oncologie)

 • SelectFysio

 • SFML, Stichting Fysiotherapeuten Midden Limburg

 • Alle fysiotherapeuten staan geregistreerd in het Keurmerk Fysiotherapie

Kwaliteit wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de praktijk en van medewerkers en voor een groot deel door de diversiteit van specialisme in huis. In het Medisch Beweegcentrum is iedere medewerker gespecialiseerd, waardoor er snel een andere disciplines/specialisme ingeschakeld kan worden ten behoeve van uw behandeling. Korte lijnen en direct bij de juiste beweegspecialist!

Het Medisch Beweegcentrum is een TopZorg fysiotherapiepraktijk van Menzis. De praktijk voldoet daarmee aan de hoogste eisen die Menzis stelt op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. Als u kiest voor het Medisch Beweegcentrum bent u verzekerd van zeer goede zord. Het personeel is hoog gekwalificeerd met hoog specialisme.

Het Medisch Beweegcentrum te Budel (Cranendonck) is een Pluspraktijk voor CZ en voor Zilveren Kruis/Achmea.