Project omschrijving

Valpreventie kan individueel en in groepsverband gegeven worden

Met het ouder worden gaan conditie, spierkracht en evenwicht achteruit waardoor het soms moeilijker wordt om uw balans te houden. Voor valpreventie ofwel om een val-ongeval te voorkomen kunt u terecht bij B-Fysic Fysiotherapie Budel. Wij helpen u om uw fitheid en evenwicht te verbeteren, zodat u steviger op uw benen staat.

Screening met Valanalyse
Verminderd zicht, het ontbreken van een degelijke trapleuning of duizeligheid door medicijngebruik, allemaal oorzaken van een val. Ook een slechte balans, een verkeerd looppatroon en verminderde spierkracht verhogen het risico op vallen. Met kleine aanpassingen in medicatie, extra aandacht voor goed zicht, of goede beweegprogramma’s  kan het valrisico aanzienlijk verminderd worden.

  • Verminderd evenwicht

  • Verminderde beenkracht

Afspraak maken

   OPENINGSTIJDEN

Telefonisch bereikbaar tussen 08:00 -18:00

Maandag - vrijdag 8:00 - 19:00
Maandag- en donderdagavond tot 21:00
Zaterdag - zondag gesloten

   WE KOMEN OP LOKATIE

Onze fysiotherapeuten komen bij u thuis kijken om er voor te zorgen dat de omgeving thuis zo veilig mogelijk gemaakt wordt. Wij hebben in bij B-Fysic Fysiotherapie Budel een speciale oefentuin met verschillende materialen om te oefenen.

De specialisten

Emmy Dijk
Emmy DijkBIG: 49064543804
algemeen fysiotherapeute parkinson niet aangeboren hersenletsel chronische pijn hartrevalidatie arbeidsfysiotherapeute
Teun Linders
Teun LindersBIG: 69922817904
Geriatriefysiotherapeut

Maak een afspraak

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig. U kunt zowel zonder verwijzing als met verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht. Indien u wil dat één van onze medewerkers contact met u opneemt voor het inplannen van een afspraak of als u een andere vraag hebt, kunt u onderstaand formulier invullen.