Project omschrijving

Schoudertherapie

Schouderklachten kunnen uw dagelijks functioneren flink beïnvloeden. Kleine handelingen worden al snel heel vervelend. Bijvoorbeeld pijn bij het aantrekken van uw jas, een klusje doen, afwassen of iets wegzetten. Veel mensen hebben ook pijn bij het autorijden of slapen.

Schoudertherapie is een echt specialisme. Het schoudergewricht zit namelijk complex in elkaar. Bovendien is het een gewricht dat door zijn vorm niet veel eigen stabiliteit heeft en sterk afhankelijk is van aangehechte spieren en pezen. Daarnaast bewegen andere gewrichten bij het bewegen van de schouder ook mee, zoals het sleutelbeen, de nek, borstwervels en ribben. Onze schoudertherapeuten helpen u bij pijnklachten en bewegingsbeperking van de schouder en bij revalidatie na een trauma of operatie.

  • Frozen shoulder

  • Impingement

  • Revalidatie na een operatie

  • Revalidatie na een trauma

  • Sportblessure

   OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag 8:00 – 19:00
Maandag- en donderdagavond tot 21:00
Zaterdag – zondag gesloten

   0495 494 393

   TIP

Voor schoudertherapie hebt u geen verwijsbrief nodig. Soms kan het zijn dat er wel een verwijsbrief nodig is, bijvoorbeeld bij een frozen shoulder of na een operatie.

De specialisten

André Ramaekers
André RamaekersBIG: 79034775704
praktijkeigenaar
algemeen fysiotherapeut
manueel therapeut
schouderrevalidatie
revalidatie na totale heup- en knieprothese
chronische pijn
medische trainingstherapie
Orthopedische geneeskunde (Cyriax)

Maak een afspraak

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig. U kunt zowel zonder verwijzing als met verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht. Indien u wil dat één van onze medewerkers contact met u opneemt voor het inplannen van een afspraak of als u een andere vraag hebt, kunt u onderstaand formulier invullen.