Project Description

Oefentherapie Cesar

Behalve Fysiotherapie en Podotherapie kent het Medisch Beweegcentrum te Budel (gemeente Cranendonck) de discipline Oefentherapie Cesar.

De Oefentherapeut Cesar richt zich op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist  lichamelijke afwijking en/of ziekte.

Het doel is de klachten te doen voorkomen, verminderen en/of te laten verdwijnen, uitgaande van uw eigen persoonlijke bewegingsmogelijkheden en rekening houdend met de bepaalde situatie waarin u zich bevindt (leef-en beroepsomstandigheden).

U moet zelf actief aan de therapie deelnemen en leren begrijpen en voelen hoe en waarom bewegingen het best op een bepaalde manier kunnen worden uitgevoerd, want: een belangrijke voorwaarde voor een blijvend resultaat is inpassing van het geleerde in het dagelijks leven.

   OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag 8:00 – 19:00
Maandag- en donderdagavond tot 21:00
Zaterdag – zondag gesloten

   0495 494 393

Maak een afspraak

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig. U kunt zowel zonder verwijzing als met verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij ons terecht. Indien u wil dat één van onze medewerkers contact met u opneemt voor het inplannen van een afspraak of als u een andere vraag hebt, kunt u onderstaand formulier invullen.